ICT Trends en Ontwikkelingen

Over Oracle

Oracle, wereldwijd leverancier van enterprise cloud computing, ondersteunt bedrijven van elke omvang tijdens hun digitale-transformatieproces. Oracle Cloud biedt geavanceerde mogelijkheden op het gebied van Software-as-a-Service, Platform-as-a-Service, Infrastructure-as-a-Service en Data-as-a-Service.

Oracle helpt klanten strategische roadmaps te ontwikkelen en hun overstap naar de cloud te versnellen. Daarbij maakt het niet uit of de overstap plaatsvindt vanuit nieuwe cloudimplementaties, legacy-omgevingen of hybride implementaties. De allesomvattende en geïntegreerde aanpak van Oracle maakt het voor bedrijven eenvoudiger om met de cloud te starten en om uit te breiden zodra de business groeit.

De Oracle-applicatiesuites, -platformen en -infrastructuur maken gebruik van de nieuwste en opkomende technologieën – inclusief artificial intelligence (AI), machine learning, blockchain en het Internet of Things (IoT) – waarmee klanten zich kunnen onderscheiden, wat resulteert in een concurrentievoordeel.