ICT Trends en Ontwikkelingen
Meer weten? Download de whitepaper! Download

Whitepaper: Wat is Big Data en hoe verhoudt het zich tot BI en Analytics?

Van woningcoöperaties, overheidsinstanties, schoolgemeenschappen, onderzoeksbureaus en ziekenhuizen tot aan plaatselijke evenementcommissies, adviesbureaus en een drukkerij; alle organisaties hebben data. En voor al deze organisaties zal de hoeveelheid data inmiddels groter zijn dan ze ooit voor mogelijk hebben gehouden. Het voordeel? U kunt er met de juiste tooling mooie analyses op doen en slimme inzichten winnen. Misschien wel díe inzichten waarmee u de concurrentie altijd een stap voor bent.

Business Intelligence, Analytics of Big Data

Als u al een beetje onderzoek hebt gedaan naar het verkrijgen van zulke inzichten, weet u dat er diverse richtingen gekozen kunnen worden: Business Intelligence (BI), Analytics en Big Data. Maar wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen? En welke variant is het meest passend bij uw organisatie en uw vraagstukken?

Download de whitepaper

In dit TDConnect whitepaper wordt omschreven hoe Big Data zich verhoudt tot BI en Analytics. Er staan voorbeeldvragen in en aan de hand van praktijksituaties worden de drie varianten omschreven en verduidelijkt.

Array

Reacties (0)

Gelieve in te loggen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.