ICT Trends en Ontwikkelingen

Contact

TDConnect is een contentplatform waarop Tech Data Nederland actuele informatie rondom diverse topics zoals Cloud, Big Data, Mobility en Security voor verschillende branches samenbrengt. De focus ligt daarbij op Enterprise ICT-oplossingen. Zo schrijven we onder meer blogs, ontwikkelen we whitepapers en business cases en proberen we op pragmatische wijze inzicht te geven in hoe business-behoeftes ingevuld kunnen worden met ICT-oplossingen van de vele merken die wij vertegenwoordigen.

Marktplaats voor merken, resellers en eindgebruikers

Wij zijn ervan overtuigd dat het, als distributeur van vooraanstaande ICT merken, onze taak is om kennis, oplossingen en actuele content te bundelen en te publiceren. Dit contentplatform is dan ook geheel in lijn met de wijze waarop wij ons als marktplaats voor merken, resellers en eindgebruikers willen profileren.

Door de content te rangschikken op topic, branche en vendor, kunt u als lezer eenvoudig de beschikbare informatie vinden die voor u interessant is. Ontdek TDConnect en vind de onderwerpen die voor u interessant zijn! Mist u topics of branches? Laat het ons hieronder weten.

Heeft u een vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over één of van onze publicaties of één van de topics waar we aandacht aan schenken?

Neem gerust contact met ons op via info@tdconnect.nl of bel naar 088 1334 000.