ICT Trends en Ontwikkelingen
Ontvang de Business Case Download

Trend Micro beschermt servergezondheid AZ Sint-­Lucas

De echte waarde van security kun je pas berekenen wanneer de oplossing zijn werk niet zou doen. Daarom kiest het Algemeen Ziekenhuis Sint-­Lucas (Brugge) bewust voor een volwassen en bewezen beveiligingstechnologie om zijn gevirtualiseerde serverpark optimaal en kostenefficiënt te beveiligen tegen malware. Jarenlang partner en huisleverancier Trend Micro garandeert met Deep Security een stabiele oplossing die bovendien kostenvriendelijk en toekomstveilig is.

24/7 beschikbaarheid

Meer nog dan in een klassieke onderneming is in een ziekenhuis de 24/7 beschikbaarheid van de informatie, en dus een 99,99% ‘uptime’ van netwerk en applicaties, van kritiek belang. Niet alleen de toegang tot en beschikbaarheid van het medisch en verpleegkundig dossier, maar evenzeer de patiëntinschrijving, de laboratorium-resultaten en de radiologiebeelden zijn levensbelangrijk voor de efficiënte werking en continuïteit van het ziekenhuis en de optimale behandeling van de patiënt. “Sterker, vanwege de gevoeligheid van de persoonlijke data en de strenge privacywetgeving krijgt de beveiliging extra aandacht”, zegt Kristof Duthoy, ICT manager bij AZ Sint-Lucas.

Business Case lezen?

Wilt u meer lezen over de implementatie van Deep Security binnen Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas? Download de volledige Business Case door het formulier in te vullen.

Lees ook

Reacties (0)

Gelieve in te loggen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.