ICT Trends en Ontwikkelingen

Tegenwoordig werkt u vanaf een mobiel apparaat vanuit de cloud. Maar is het netwerk hier ook klaar voor?

Hoe kunt u een trage wifi-verbinding binnen uw bedrijf oplossen?

Tegenwoordig werk je vanaf een mobiel apparaat vanuit de cloud. Maar is het netwerk hier ook klaar voor!? Maar liefst 7 van de 10 bedrijven ontvangt nog altijd gebruikersklachten over een trage wifi-verbinding.

De oorzaak is in veel gevallen dat het gebruik van mobiele apparaten en -applicaties is gegroeid (en nog altijd groeit), maar het bedrijfsnetwerk niet is meegegroeid.

Aruba (onderdeel van HP Enterprise) biedt uitkomst. Met Aruba realiseert u een digitale werkplek waarbij mobiliteit en productiviteit centraal staan. Naast een uitstekende wifi verbinding, zorgt Aruba ervoor dat u uw netwerkinfrastructuur eenvoudig kunt beheren vanuit de cloud. Zo kunt u onder andere (zonder specifieke IT-kennis) vanuit uw browser eenvoudig capaciteit op- en afschalen. U bent hiernaast niet persé gebonden aan hoge investeringen of langdurige contracten, maar u heeft ook de mogelijkheid om een draadloos  netwerk af te nemen als een maandelijkse dienst.

Ook staat Aruba met ingebouwde firewalls en web- & wireless security applicaties garant voor het hoogste beveiligingsniveau.

Wilt u meer weten over hoe u deze oplossing in uw voordeel kunt gebruiken? Download dan deze whitepaper.

Array

Reacties (0)

Gelieve in te loggen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.